Warning: Undefined array key "affiliate_link" in /home/doelando/storage/modification/catalog/controller/product/category.php on line 317Warning: Undefined array key "affiliate_link" in /home/doelando/storage/modification/catalog/controller/product/category.php on line 317Warning: Undefined array key "affiliate_link" in /home/doelando/storage/modification/catalog/controller/product/category.php on line 317Warning: Undefined array key "affiliate_link" in /home/doelando/storage/modification/catalog/controller/product/category.php on line 317Warning: Undefined array key "affiliate_link" in /home/doelando/storage/modification/catalog/controller/product/category.php on line 317Warning: Undefined array key "affiliate_link" in /home/doelando/storage/modification/catalog/controller/product/category.php on line 317Warning: Undefined array key "affiliate_link" in /home/doelando/storage/modification/catalog/controller/product/category.php on line 317Warning: Undefined array key "affiliate_link" in /home/doelando/storage/modification/catalog/controller/product/category.php on line 317Warning: Undefined array key "affiliate_link" in /home/doelando/storage/modification/catalog/controller/product/category.php on line 317 Spanbanden
Menu
Your Cart
Wanneer u voor 14:00 besteld, word uw bestelling op werkdagen dezelfde dag verzonden

Spanbanden

Spanbanden
Brand: Benson
Ben jij op zoek naar een sterke en betrouwbare manier om zware objecten te vervoeren en te bevestigen? Dan is deze spanband met ratel de perfecte oplossing voor jou! Met een draagvermogen van maar liefst 300 kilo en een lengte van 5 meter, is deze spanband ideaal voor gebruik bij verhuizingen, trans..
11,45€
Excl. BTW:9,46€
Brand: Benson
Benson Tools - Set van een Spanband voorzien van ratelgesp en hak: Breukbelasting (LC): 10 kN; Voorspankracht: min 100daN / max. 5kN; Handkracht: 50daN; Lengte: 3 meter; Breedte: 50 mm; Capaciteit: 3ton; Ratel en hak gemaakt van stevig staal met anti-corrosie coating; Lint materiaal: 100 % polyest..
17,75€
Excl. BTW:14,67€
Brand: Benson
Benson Tools - Spanband voorzien van ratelgesp en twee haken. Spullen makkelijk vastgezet! Haken zijn niet nieuw. Breukbelasting (LC): 25 kN; Lengte: 9 meter; Breedte: 50 mm; Capaciteit: 5ton; Ratel en haken gemaakt van stevig staal met anti-corrosie coating; Lint materiaal: 100 % polyester; Band ..
25,50€
Excl. BTW:21,07€
Brand: Hofftech
Ben jij op zoek naar de perfecte oplossing voor het veilig en efficiënt vervoeren van losse goederen? Dan hebben wij goed nieuws! Maak kennis met de Hofftech Spanband - Profi Click - 200 kilo - 3 Meter - 2 Stuks! Deze handige set van twee spanbanden met klemsluiting is een must-have voor iedereen di..
16,16€
Excl. BTW:13,36€
Brand: Hofftech
De Hofftech Spanband met Losse Ratel van 0.5 meter is de perfecte oplossing! Deze spanband is speciaal ontworpen voor het vastzetten en zekeren van lading op vrachtwagens, opleggers en aanhangers. Let op, deze spanband is niet geschikt voor hijsdoeleinden. Gemaakt van duurzaam polyester en stevig st..
17,75€
Excl. BTW:14,67€
Brand: Hofftech
Deze handige set van spanbanden bestaat uit 2 spanbanden met klemsluiting inclusief 2 haken per spanband. De spanband met klemsluiting heeft een lengte van maar liefst 3 meter. Ideaal te gebruiken voor het vastzetten van bijvoorbeeld het vervoeren van losse goederen. Door middel van de snelklem kan ..
19,95€
Excl. BTW:16,49€
Brand: Hofftech
Deze handige set van spanbanden met ratels bestaat uit 2 spanbanden met ratels inclusief 2 haken per spanband. De spanband met ratel heeft een lengte van maar liefst 3.5 meter. Ideaal te gebruiken voor het vastzetten van bijvoorbeeld het vervoeren van losse goederen. Doormiddel van de ratel kan de s..
16,50€
Excl. BTW:13,64€
Brand: Perel
Perel Set spanbanden en snelbinders, voor het vastzetten en zekeren van ladingen, verschillende lengtes en bevestigingen, met opbergkoffer, 20 stuks Spanbanden zijn een onmisbaar hulpmiddel bij het vastzetten van cargo en transportladingen, maar zijn ook geschikt voor het vastmaken van reclamebord..
22,75€
Excl. BTW:18,80€
Brand: topgear
Deze professionele spanbanden set met ratel is geschikt voor het vastzetten of omsnoeren van goederen in bussen, vrachtwagens of op aanhangwagens. De set is overeenkomstig met de Europese norm EN 12195-2 en voorzien van een TUV/GS keurmerk. De banden zijn gemaakt van 100% polyester en voorzien van s..
29,49€
Excl. BTW:24,37€
1 - 9 van 9 (1 pagina's)
Cookies
De webshop van Doelando maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden