Warning: Undefined array key "affiliate_link" in /home/doelando/storage/modification/catalog/controller/product/category.php on line 317Warning: Undefined array key "affiliate_link" in /home/doelando/storage/modification/catalog/controller/product/category.php on line 317Warning: Undefined array key "affiliate_link" in /home/doelando/storage/modification/catalog/controller/product/category.php on line 317Warning: Undefined array key "affiliate_link" in /home/doelando/storage/modification/catalog/controller/product/category.php on line 317Warning: Undefined array key "affiliate_link" in /home/doelando/storage/modification/catalog/controller/product/category.php on line 317Warning: Undefined array key "affiliate_link" in /home/doelando/storage/modification/catalog/controller/product/category.php on line 317Warning: Undefined array key "affiliate_link" in /home/doelando/storage/modification/catalog/controller/product/category.php on line 317 Meetgereedschap
Menu
Your Cart
Wanneer u voor 14:00 besteld, word uw bestelling op werkdagen dezelfde dag verzonden

Meetgereedschap

Meetgereedschap
Brand: Benson
Deze zwaaihaak is voor het nauwkeurig en makkelijk overnemen van hoeken. De winkelhaak is digitaal en is exclusief batterij CR2032, het is nauwkeurig in te stellen in stappen van 0.1 graden en de nauwkeurigheid van de elektronische meting is ± 0.5 graden. De zwaaihaak heeft een metrische en inch sch..
15,50€
Excl. BTW:12,81€
Brand: Doelando.nl
Landmeter haspel met PVC coating 12mm brede glasvezel band voor duurzaamheid en schoonmaak gemak.Inklapbaar kunstof handgreep.Waterbestendig en kreukvrij.Lengte: 100mAfmeting: 40 x 31 x 5cmGewicht: 1100grLint materiaal: kuststof gecoat ViberglassBeide zijden bedrukt in cm...
21,75€
Excl. BTW:17,98€
Brand: riwatec
Hoekwaterpas 60 cm.Kwaliteits waterpas met 4 libellen.Handig voor het stellen van kozijnenen andere vertikale objecten.Maar ook te gebruiken voor horizontale vlakken.Materiaal: aluminiumLengte: 60 cmMerk: RIWAtec GermanyLibellen: 4 x..
29,95€
Excl. BTW:24,75€
Brand: Silverline
Productinformatie De Silverline 273233 Rotatie laserwaterpas kit projecteert een sterke laserstraal tot op 10 m, en een laserpunt tot op 30 m. Daarnaast is de laserwaterpas draaibaar, en heeft hij een variabele snelheid. De set wordt geleverd met een laser draaikop, 3 x nauwkeurige libellen, alumini..
56,70€
Excl. BTW:46,86€
Brand: topgear
Wil je je tuin opmeten en zoek je daarvoor de juiste tool? Deze landmeter of ook wel meetlint genoemd is daar perfect geschikt voor! De landmeter wordt voornamelijk gebruikt om buiten grote oppervlakten op te meten zoals tuinen, bouwplaatsen en opritten voor het opmeten van extra lange lengtes. Het ..
17,08€
Excl. BTW:14,12€
Brand: topgear
Wil jij je tuin opmeten en zoek je daarvoor de juiste tool? Deze landmeter of ook wel meetlint genoemd is daar perfect geschikt voor! De landmeter wordt voornamelijk gebruikt om buiten grote oppervlakten op te meten zoals tuinen, bouwplaatsen en opritten voor het opmeten van extra lange lengtes. Het..
16,99€
Excl. BTW:14,04€
Brand: topgear
Ben je van plan om buiten een grote oppervlakte te meten? Daar is deze landmeter perfect geschikt voor! De landmeter wordt gebruikt om buiten grote oppervlakten op te meten zoals in tuinen, op bouwplaatsen en bij opritten voor het opmeten van extra lange lengtes. Het gemonteerde oog kan worden vastg..
21,32€
Excl. BTW:17,62€
1 - 7 van 7 (1 pagina's)
Cookies
De webshop van Doelando maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden