Warning: Undefined array key "affiliate_link" in /home/doelando/storage/modification/catalog/controller/product/category.php on line 317Warning: Undefined array key "affiliate_link" in /home/doelando/storage/modification/catalog/controller/product/category.php on line 317Warning: Undefined array key "affiliate_link" in /home/doelando/storage/modification/catalog/controller/product/category.php on line 317Warning: Undefined array key "affiliate_link" in /home/doelando/storage/modification/catalog/controller/product/category.php on line 317Warning: Undefined array key "affiliate_link" in /home/doelando/storage/modification/catalog/controller/product/category.php on line 317Warning: Undefined array key "affiliate_link" in /home/doelando/storage/modification/catalog/controller/product/category.php on line 317Warning: Undefined array key "affiliate_link" in /home/doelando/storage/modification/catalog/controller/product/category.php on line 317Warning: Undefined array key "affiliate_link" in /home/doelando/storage/modification/catalog/controller/product/category.php on line 317Warning: Undefined array key "affiliate_link" in /home/doelando/storage/modification/catalog/controller/product/category.php on line 317Warning: Undefined array key "affiliate_link" in /home/doelando/storage/modification/catalog/controller/product/category.php on line 317Warning: Undefined array key "affiliate_link" in /home/doelando/storage/modification/catalog/controller/product/category.php on line 317Warning: Undefined array key "affiliate_link" in /home/doelando/storage/modification/catalog/controller/product/category.php on line 317 Verhuis- en Transportmiddelen
Menu
Your Cart
Wanneer u voor 14:00 besteld, word uw bestelling op werkdagen dezelfde dag verzonden

Verhuis- en Transportmiddelen

Verhuis- en Transportmiddelen
Brand: Adurolight
Ben je op zoek naar een oplaadbare LED schijnwerper? Dan is deze Adurolight LED schijnwerper, type Firmio Charge dé oplossing.Deze LED schijnwerper is ideaal voor onderweg of op de bouwplaats. Op te laden via lichtnet en 12 V sigarettenaansteker. Als de schijnwerper volledig is opgeladen is het ± 3 ..
19,95€
Excl. BTW:16,49€
Brand: Benson
Op zoek naar een bokwiel dat geschikt is voor het verplaatsen van zwaardere lasten? Dan is de Benson bokwiel 75 mm de perfecte keuze voor u! Dit wiel is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een draagvermogen van maar liefst 50 kilo per wiel. De slijtvaste rubberen band en stevige gaffels mak..
7,25€
Excl. BTW:5,99€
Brand: Benson
Maak het verplaatsen van zwaardere lasten eenvoudig en efficiënt met de Benson Bokwiel - Ø 100 mm - Maximale Belasting 70 kilo! Dit robuuste bokwiel is al jarenlang een betrouwbare keuze voor zowel interne als externe transporttoepassingen. Met zijn hoogwaardige materialen, slijtvaste rubberen band ..
8,00€
Excl. BTW:6,61€
Brand: Benson
Geef je verplaatsingsgemak een boost met de Benson Bokwiel 2.50 - 4 + Anti Lek Band! Deze bokwiel, met een maximale belasting van 130 kilo, is perfect voor het verplaatsen van zwaardere lasten. Dit betrouwbare en robuuste bokwiel is ideaal voor gebruik op steekwagens, karretjes, bolderwagens en fiet..
25,98€
Excl. BTW:21,47€
Brand: Benson
De meubelroller is een handig hulpmiddel om zware objecten eenvoudig te verplaatsen. Hij wordt geleverd per vier stuks met elk een eigen antisliplaag zodat het zware object niet wegglijdt. Verder zit er een handgreep bij waarmee je het object voort kan duwen.Hij heeft een maximale draagkracht van 15..
14,54€
Excl. BTW:12,02€
Brand: Benson
Ben jij op zoek naar een sterke en betrouwbare manier om zware objecten te vervoeren en te bevestigen? Dan is deze spanband met ratel de perfecte oplossing voor jou! Met een draagvermogen van maar liefst 300 kilo en een lengte van 5 meter, is deze spanband ideaal voor gebruik bij verhuizingen, trans..
11,45€
Excl. BTW:9,46€
Brand: Benson
Benson Tools - Set van een Spanband voorzien van ratelgesp en hak: Breukbelasting (LC): 10 kN; Voorspankracht: min 100daN / max. 5kN; Handkracht: 50daN; Lengte: 3 meter; Breedte: 50 mm; Capaciteit: 3ton; Ratel en hak gemaakt van stevig staal met anti-corrosie coating; Lint materiaal: 100 % polyest..
17,75€
Excl. BTW:14,67€
Brand: Benson
Benson Tools - Spanband voorzien van ratelgesp en twee haken. Spullen makkelijk vastgezet! Haken zijn niet nieuw. Breukbelasting (LC): 25 kN; Lengte: 9 meter; Breedte: 50 mm; Capaciteit: 5ton; Ratel en haken gemaakt van stevig staal met anti-corrosie coating; Lint materiaal: 100 % polyester; Band ..
25,50€
Excl. BTW:21,07€
Brand: Benson
Met het Benson Wiel Staal 3.00-4 heb je altijd een betrouwbaar reservewiel bij de hand. Dit wiel is geschikt voor verschillende toepassingen en biedt een maximaal hefvermogen van maar liefst 136 kilo. De stalen velg met kunststof rand zorgt voor extra stevigheid en duurzaamheid. Kenmerken: Reserve..
15,51€
Excl. BTW:12,82€
Brand: Benson
Geef je steekwagen, bolderwagen of fietskar een flinke upgrade met de Benson Zwenkwiel - 2.50 - 4 met Anti Lek Band! Met zijn indrukwekkende maximale belasting van 130 kilo, zorgt dit zwenkwiel ervoor dat je gemakkelijk en zonder zorgen zware lasten kunt verplaatsen. Bovendien hoef je nooit meer ban..
27,51€
Excl. BTW:22,74€
Brand: Benson
Het Benson Zwenkwiel is voorzien van een verzinkte stalen beugel met wielassen en afstandhouders met een automatische afsluiter. Hierdoor is het wiel gemakkelijk te gebruiken en kun je erop vertrouwen dat het veilig is. De draagkracht per wiel is maximaal 130 kilo en het wiel kan worden opgepompt to..
25,70€
Excl. BTW:21,24€
Brand: Benson
Maak je transport- en verplaatsingsklussen een stuk gemakkelijker met de Benson Zwenkwiel Ø 260 mm met Rem Luchtband! Dit robuuste en betrouwbare zwenkwiel is al jarenlang de favoriete keuze van professionals voor zowel intern als extern transport. Met zijn indrukwekkende draagkracht van maximaal 13..
34,02€
Excl. BTW:28,12€
1 - 12 van 74 (7 pagina's)
Cookies
De webshop van Doelando maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden