Warning: Undefined array key "affiliate_link" in /home/doelando/storage/modification/catalog/controller/product/category.php on line 317Warning: Undefined array key "affiliate_link" in /home/doelando/storage/modification/catalog/controller/product/category.php on line 317Warning: Undefined array key "affiliate_link" in /home/doelando/storage/modification/catalog/controller/product/category.php on line 317Warning: Undefined array key "affiliate_link" in /home/doelando/storage/modification/catalog/controller/product/category.php on line 317Warning: Undefined array key "affiliate_link" in /home/doelando/storage/modification/catalog/controller/product/category.php on line 317Warning: Undefined array key "affiliate_link" in /home/doelando/storage/modification/catalog/controller/product/category.php on line 317Warning: Undefined array key "affiliate_link" in /home/doelando/storage/modification/catalog/controller/product/category.php on line 317Warning: Undefined array key "affiliate_link" in /home/doelando/storage/modification/catalog/controller/product/category.php on line 317Warning: Undefined array key "affiliate_link" in /home/doelando/storage/modification/catalog/controller/product/category.php on line 317Warning: Undefined array key "affiliate_link" in /home/doelando/storage/modification/catalog/controller/product/category.php on line 317Warning: Undefined array key "affiliate_link" in /home/doelando/storage/modification/catalog/controller/product/category.php on line 317Warning: Undefined array key "affiliate_link" in /home/doelando/storage/modification/catalog/controller/product/category.php on line 317 Hek- en Poortopeners
Menu
Your Cart
Wanneer u voor 14:00 besteld, word uw bestelling op werkdagen dezelfde dag verzonden

Hek- en Poortopeners

Doelando bied gemak en veiligheid!

Dat zijn de belangrijkste redenen om bij Doelando een automatische hekopener, poortopener of deuropener aan te schaffen.

Gemak wordt snel duidelijk als je in de auto of op een paard, scooter of scoot-mobiel aan komt rijden en met één druk op de handzender opent het hek of de garagedeur zich zodat je in één keer door kan rijden.

Helemaal fijn als het sneeuwt of regent en de auto niet meer uit hoeft om de deur te openen.

De veiligheid spreekt voor zich, uw toegangspoort altijd netjes gesloten of u nu wel of niet thuis bent.

 

Wij leveren u hek, poort of deur openers van de betrouwbare merken Superjack, en Chamberlain. Ook alle accessoires kunnen wij u leveren.

 

Deze pakketten zijn zeer eenvoudig zelf te installeren door middel van de Nederlandstalige beschrijving die u stap voor stap door het hele proces heen helpt.

 

Vandaag besteld is binnen 24 uur verzonden.

Brand: SuperJack
Dit is de standaard 2-kanaals handzender voor de SuperJack hekopeners (incl. de ondergrondse openers vanaf bouwjaar 2014) en voor de EasyJack hekopeners. Deze handzender wordt standaard bij iedere SuperJack opener meegeleverd. Niet geschikt voor de oudere SuperJack Ondergrondse hekopener (UG) en Sup..
54,95€
Excl. BTW:45,41€
Brand: SuperJack Model: A840
Externe ontvanger die u op andere merken hek en garagedeuropeners kunt aansluiten. Kan aangesloten worden op 12 en 24V apparaten. U kunt dan deze andere merken ook bedienen met uw SuperJack handzenders. Als u al een ander merk garagedeur opener heeft en een SuperJack hekopener aanschaft kunt u bijvo..
49,01€
Excl. BTW:40,50€
Brand: SuperJack Model: A802
4-kanaals handzender SuperJack Deluxe SJ A802  (opvolger van de ronde SJ A806)De SuperJack 4-kanaals handzender Deluxe. Geleverd inclusief batterij, sleutelhangerkoordje en Nederlandstalige handleiding.De solide kunststof uitvoering van deze handzender is bevat 4 knoppen zodat u 1 knop voor bei..
43,00€
Excl. BTW:35,54€
Brand: SuperJack Model: SJ A841
Afstandsbediening met 4 kanalen om hekken tegelijkertijd en/of afzonderlijk te bedienen.Voor alle SuperJack en EasyJack hekopeners na 2014.Opvolger van de SJ A801.Deze afstandsbediening heeft 4 knoppen; 1 knop om beide hekken te bedienen en 1 knop om 1 van beide hekken te bedienen voor als u bijvoor..
39,95€
Excl. BTW:33,02€
Model: 830REV
Met myQ van Chamberlain hebt u altijd en overal het goede gevoel dat thuis alles in orde is. Het myQ-systeem verbindt uw Chamberlain garagedeuraandrijving met het internet en maakt niet alleen deel uit van uw intelligente huis, maar biedt ook een groot aantal bedieningsmogelijkheden, bijvoorbeeld wa..
104,95€
Excl. BTW:86,74€
Brand: SuperJack Model: A819
Antenne voor afstandsbediening SJ A819extra antenne indien u beter bereik van uw afstandsbedieningen wenst. De antenne is eenvoudig aan te sluiten op de printplaat van uw Super Jack waardoor u een beter bereik van uw handzender zult hebben...
19,00€
Excl. BTW:15,70€
Brand: SuperJack Model: DA1100
Eenvoudig te monteren deuropener deurautomaat / automatische deuropener voor het automatisch bedienen van uw bestaande of nieuwe deuren tot 1 meter breed en 100kg zwaar. De deurautomaat leert zichzelf automatisch in om de deur tot de gewenste openingshoek te openen. U kunt een automatische sluitings..
524,95€
Excl. BTW:433,84€
Brand: SuperJack Model: SW31000
Uitgebreide set hekopener poortopener om uw vleugelhekken te automatiseren. De motoren worden ondergronds geplaatst waardoor deze niet in het zicht zijn. De motoren worden in een cataphoresis stalen kast geplaatst en door middel van stevige hekarmen aan uw hek bevestigd. De motoren kunnen dus naast ..
1.435,00€
Excl. BTW:1.185,95€
Brand: SuperJack Model: a815
Noodaccu om ervoor te zorgen dat uw hek ook werkt bij stroomuitval. Deze accu wordt standaard meegeleverd met model SuperJack SW201 en SW6010. U kunt hem echter ook als accessoire toevoegen bij de overige modellen. Hij kan eenvoudig in de control box geplaatst worden en met een meegeleverd draadje a..
43,00€
Excl. BTW:35,54€
Brand: SuperJack Model: A812s
Door middel van een code uw hek bedienen. Wordt geleverd met magneet kaart voor optimaal bedieningsgemak. Eenvoudig uw eigen code ingeven en u kunt met dit apparaat ook andere toegang to uwtuin geven. Uit te breiden met tot 100 magneet kaarten of druppels. Afmeting 10,5x10,5 cm...
89,00€
Excl. BTW:73,55€
Brand: SuperJack Model: A817
Schroefset om de actuators van model SJ SW101 en SW201 aan uw hek en hekpaal te kunnen schroeven.Schroefset voor poortopener type SW101 en SW201 waarmee u de 2 motoren aan de hekpaal en aan het hek kunt schroeven. Standaard wordt er met elke SW101 en SW201 plaatjes meegeleverd om de motoren te kunne..
45,00€
Excl. BTW:37,19€
Model: CHLA250EVC
CHLA250EVC – VleugelpoortDeze opener is gemaakt voor zowel naar binnen als naar buiten draaiende poorten tot circa 2,50 meter breed en 200kg zwaar per deel.CHLA250EVC Chamberlain vleugelpoort opener. De nieuwste aanvulling op ons assortiment van geruisloos werkende motoren die (met accessoire) dmv e..
549,00€
Excl. BTW:453,72€
1 - 12 van 30 (3 pagina's)
Cookies
De webshop van Doelando maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden