Warning: Undefined array key "affiliate_link" in /home/doelando/storage/modification/catalog/controller/product/category.php on line 317Warning: Undefined array key "affiliate_link" in /home/doelando/storage/modification/catalog/controller/product/category.php on line 317Warning: Undefined array key "affiliate_link" in /home/doelando/storage/modification/catalog/controller/product/category.php on line 317Warning: Undefined array key "affiliate_link" in /home/doelando/storage/modification/catalog/controller/product/category.php on line 317Warning: Undefined array key "affiliate_link" in /home/doelando/storage/modification/catalog/controller/product/category.php on line 317Warning: Undefined array key "affiliate_link" in /home/doelando/storage/modification/catalog/controller/product/category.php on line 317Warning: Undefined array key "affiliate_link" in /home/doelando/storage/modification/catalog/controller/product/category.php on line 317Warning: Undefined array key "affiliate_link" in /home/doelando/storage/modification/catalog/controller/product/category.php on line 317Warning: Undefined array key "affiliate_link" in /home/doelando/storage/modification/catalog/controller/product/category.php on line 317Warning: Undefined array key "affiliate_link" in /home/doelando/storage/modification/catalog/controller/product/category.php on line 317Warning: Undefined array key "affiliate_link" in /home/doelando/storage/modification/catalog/controller/product/category.php on line 317Warning: Undefined array key "affiliate_link" in /home/doelando/storage/modification/catalog/controller/product/category.php on line 317 Accessoires voor superjack hek openers
Menu
Your Cart
Wanneer u voor 14:00 besteld, word uw bestelling op werkdagen dezelfde dag verzonden

SuperJack Accessoires

Wij leveren een compleet aanbod aan accessoires voor onze hekopener, poortopeners, elektrisch hek, garagedeur openers en deurautomaten.

U kunt eenvoudig een selectie maken per merk om ze het juiste accessoire te vinden.

Daarnaast zijn er ook een aantal universele accessoires die ook op ieder ander merk opener gebruikt kunnen worden.

Accessoires voegen nog meer gebruikersgemak toe. 

Brand: SuperJack
Dit is de standaard 2-kanaals handzender voor de SuperJack hekopeners (incl. de ondergrondse openers vanaf bouwjaar 2014) en voor de EasyJack hekopeners. Deze handzender wordt standaard bij iedere SuperJack opener meegeleverd. Niet geschikt voor de oudere SuperJack Ondergrondse hekopener (UG) en Sup..
54,95€
Excl. BTW:45,41€
Brand: SuperJack Model: A840
Externe ontvanger die u op andere merken hek en garagedeuropeners kunt aansluiten. Kan aangesloten worden op 12 en 24V apparaten. U kunt dan deze andere merken ook bedienen met uw SuperJack handzenders. Als u al een ander merk garagedeur opener heeft en een SuperJack hekopener aanschaft kunt u bijvo..
49,01€
Excl. BTW:40,50€
Brand: SuperJack Model: A802
4-kanaals handzender SuperJack Deluxe SJ A802  (opvolger van de ronde SJ A806)De SuperJack 4-kanaals handzender Deluxe. Geleverd inclusief batterij, sleutelhangerkoordje en Nederlandstalige handleiding.De solide kunststof uitvoering van deze handzender is bevat 4 knoppen zodat u 1 knop voor bei..
43,00€
Excl. BTW:35,54€
Brand: SuperJack Model: SJ A841
Afstandsbediening met 4 kanalen om hekken tegelijkertijd en/of afzonderlijk te bedienen.Voor alle SuperJack en EasyJack hekopeners na 2014.Opvolger van de SJ A801.Deze afstandsbediening heeft 4 knoppen; 1 knop om beide hekken te bedienen en 1 knop om 1 van beide hekken te bedienen voor als u bijvoor..
39,95€
Excl. BTW:33,02€
Model: 830REV
Met myQ van Chamberlain hebt u altijd en overal het goede gevoel dat thuis alles in orde is. Het myQ-systeem verbindt uw Chamberlain garagedeuraandrijving met het internet en maakt niet alleen deel uit van uw intelligente huis, maar biedt ook een groot aantal bedieningsmogelijkheden, bijvoorbeeld wa..
104,95€
Excl. BTW:86,74€
Brand: SuperJack Model: A819
Antenne voor afstandsbediening SJ A819extra antenne indien u beter bereik van uw afstandsbedieningen wenst. De antenne is eenvoudig aan te sluiten op de printplaat van uw Super Jack waardoor u een beter bereik van uw handzender zult hebben...
19,00€
Excl. BTW:15,70€
Brand: SuperJack Model: a815
Noodaccu om ervoor te zorgen dat uw hek ook werkt bij stroomuitval. Deze accu wordt standaard meegeleverd met model SuperJack SW201 en SW6010. U kunt hem echter ook als accessoire toevoegen bij de overige modellen. Hij kan eenvoudig in de control box geplaatst worden en met een meegeleverd draadje a..
43,00€
Excl. BTW:35,54€
Brand: SuperJack Model: A812s
Door middel van een code uw hek bedienen. Wordt geleverd met magneet kaart voor optimaal bedieningsgemak. Eenvoudig uw eigen code ingeven en u kunt met dit apparaat ook andere toegang to uwtuin geven. Uit te breiden met tot 100 magneet kaarten of druppels. Afmeting 10,5x10,5 cm...
89,00€
Excl. BTW:73,55€
Brand: SuperJack Model: A817
Schroefset om de actuators van model SJ SW101 en SW201 aan uw hek en hekpaal te kunnen schroeven.Schroefset voor poortopener type SW101 en SW201 waarmee u de 2 motoren aan de hekpaal en aan het hek kunt schroeven. Standaard wordt er met elke SW101 en SW201 plaatjes meegeleverd om de motoren te kunne..
45,00€
Excl. BTW:37,19€
Brand: SuperJack Model: A874
Bedraad codeslot om dmv het intoetsen van uw code uw SuperJack te kunnen bedienen. Robuste uitvoering.Wordt geleverd met magneetkaart voor optimaal bedieningsgemak. Eenvoudig uw eigen code ingeven en u kunt met dit apparaat ook anderen toegang to uw tuin geven.Tot 2000 codes instelbaar, u kunt deze ..
90,08€
Excl. BTW:90,08€
Brand: SuperJack Model: A820DL
Draadloze Infra Rood fotocellen voor aan beide kanten van de oprit. Indien de straal onderbroken wordt stopt het hek direct met bewegen. Er wordt standaard met iedere SuperJack opener een bedrade set meegeleverd. Als u echter een 2e set wenst om ook buiten het draaipunt van het hek te plaatsen of al..
54,00€
Excl. BTW:44,63€
Brand: SuperJack Model: A833
opbouw drukknop bedraad voor buiten om uw hek te kunnen bedienen. D.m.v. 2 draden aan te sluiten op de printplaat van uw hekopener en u kunt  d.m.v. een druk op de knop uw hek bedienen. Handig voor in uw tuin zodat u altijd uw hek kunt bedienen...
20,00€
Excl. BTW:16,53€
1 - 12 van 21 (2 pagina's)
Cookies
De webshop van Doelando maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden