Warning: Undefined array key "affiliate_link" in /home/doelando/storage/modification/catalog/controller/product/category.php on line 317Warning: Undefined array key "affiliate_link" in /home/doelando/storage/modification/catalog/controller/product/category.php on line 317Warning: Undefined array key "affiliate_link" in /home/doelando/storage/modification/catalog/controller/product/category.php on line 317Warning: Undefined array key "affiliate_link" in /home/doelando/storage/modification/catalog/controller/product/category.php on line 317 Steekwagenwielen
Menu
Your Cart
Wanneer u voor 14:00 besteld, word uw bestelling op werkdagen dezelfde dag verzonden

Steekwagenwielen

Steekwagenwielen
Brand: Benson
Geel wiel voor uw bolderkar of steekwagen. Dit antilek wiel is volrubber en is erg sterk met een stalen velg. Kenmerken: Maat: 3.00-4 (260 × 85 mm) Kleur geel Asdiameter: 20 mm. Kogellager Anti lek (vulcan)..
18,00€
Excl. BTW:14,88€
Brand: SJ interiors
Deze punctie-proof zak vrachtwagen reserve wielen zijn ideaal voor intensief gebruik bij het verplaatsen van lasten met uw steekwagens, steekwagens, karren, karren, dollies, kruiwagens, enz., Zelfs op oneffen terrein. De luchtbanden zijn gemaakt van duurzame, slijtvaste rubber en heeft speciale loop..
84,95€
Excl. BTW:70,21€
Brand: Benson
Robuust wiel met luchtband, geschikt diverse steekwagens en bolderkarren met een asdiameter van 20 mm en een bandmaat van 3.00-4. Deze bandmaat houdt in dat het wiel een diameter van 26 cm en een dikte van 8.5 cm heeft. Het wiel is dankzij de luchtband geluids- en trilling-dempend en zeer geschikt v..
9,68€
Excl. BTW:8,00€
1 - 4 van 4 (1 pagina's)
Cookies
De webshop van Doelando maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden